Scouting IRMIN - TAWEB Ermelo

Welkom op de website van Scouting Irmin-Taweb

Groepslogo

Leuk dat je onze website komt bezoeken! Of je nu lid bent, lid wilt worden of misschien ons clubhuis wilt huren, hier vind je alle informatie.

Ons gebouw bevindt zich in Ermelo, een dorp aan de rand van de Veluwe. Hier organiseren we iedere zaterdagmiddag voor ruim 85 jeugdleden een leuke opkomst.

Heeft u interesse om onze accomodatie te huren? Dat kan onder andere voor zomerkampen, scoutingkampen, schoolkampen, verenigingskampen en nog veel meer, kijk maar eens op de verhuurpagina.

Ledenwerven

 

Scouting Irmin-Taweb sponsoren via SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Irmin-Taweb , zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Irmin-Taweb ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Irmin-Taweb. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scouting Irmin-Taweb ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Irmin-Taweb . Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Irmin-Taweb zijn het directe inkomsten.

 

10 april 2021, 20:46

(s)Teampunk winnaar #RSW_NVF19

Afgelopen weekend vonden op het scoutinglandgoed bij Zeewolde de regionale scoutingwedstrijden plaats, dit jaar in het thema van de Steampunk. Er waren 23 deelnemende groepen uit de regio die streden om de felbegeerde wisseltrofee. Dit jaar is team (s)Teampunk van Scouting Irmin-Taweb, na vorig jaar op de 2e plaats geëindigd te zijn, met de winst naar huis gegaan! Stef, Femke, Hugo, Sem, Ferdi, Tara en Roos hebben geweldig gepresteerd en zijn verdiend 1e geworden.

Tijdens het weekend worden de groepjes scouts beoordeeld op het bouwen van een kamperment, met geknoopte keuken, het lopen van een hike, het bereiden van eten en het uitvoeren van opdrachten en spellen.

Ermelo was dit jaar vertegenwoordigd door 4 deelnemende Paroba’s, 2 van de Alexandergroep en 2 van de Irmin-Taweb met een 1e, 3e, 6e, en 8e Plaats is er een super prestatie neergezet. Samen met de Jan Wandelaar en de Alexandergroep mogen de winnaars dit jaar in het Pinksterweekend onze regio vertegenwoordigen op de Landelijke Scoutingwedstrijden in Baarn.

Winnaars RSW 2019

17 april 2019, 09:13

Irmin-Taweb presenteert: het letterfeest!

Op 17 maart presenteert de Stam van Irmin-Taweb het letterfeest! Het thema is dit jaar "de letter P". Stamleden van 18 jaar of ouder zijn welkom vanaf 20.30 aan de Kalkoenweg!

10 februari 2018, 21:40

Spannende verhalen rond het kampvuur, durf jij het aan?!

Wat is het nou spannender dan bij het kampvuur in het bos te luisteren naar een verhaal of vertelling? Durf jij het aan om op vrijdag de 13e naar dat kampvuur in het bos te komen?

De bibliotheek noord-west Veluwe organiseert tijdens de Kinderboekenweek ‘spannende verhalen rond het kampvuur’! Dat mag je niet missen!

Doelgroep:
Alle kinderen en volwassenen die wel van (een beetje) spanning houden.
Voor leden en niet-leden van de bibliotheek en scouting (kinderen moeten worden begeleid door een volwassene).

Kosten: 
Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

6 oktober 2017, 16:49

Nieuwe toegangspoort

De plannen lagen er al een even, maar dit najaar is het er dan toch van gekomen. We hebben een nieuwe toegangspoort! Wat ons betreft is hij goed gelukt, en is het een fraaie entree tot ons scoutingterrein. Uiteraard komt er nog een bord met de groepsnaam in te hangen.

Poort

28 december 2016, 10:28
Oudere berichten: [1] [2 ]
© Scouting Irmin-taweb Ermelo - 2022 - Privacybeleid

Login voor meer functies

SponsorKliks, gratis sponsoren!