Scouting IRMIN - TAWEB Ermelo

Welkom op de website van Scouting Irmin-Taweb

Groepslogo

Leuk dat je onze website komt bezoeken! Of je nu lid bent, lid wilt worden of misschien ons clubhuis wilt huren, hier vind je alle informatie.

Ons gebouw bevindt zich in Ermelo, een dorp aan de rand van de Veluwe. Hier organiseren we iedere zaterdagmiddag voor ruim 85 jeugdleden een leuke opkomst.

Heeft u interesse om onze accomodatie te huren? Dat kan onder andere voor zomerkampen, scoutingkampen, schoolkampen, verenigingskampen en nog veel meer, kijk maar eens op de verhuurpagina.

Ledenwerven

 

Ruim 2.000 scouts op zoek naar 'vossen' in Gelderland

Ruim 2.000 jonge scouts doen zaterdag 15 en zondag 16 oktober mee aan de grote online vossenjacht Jotihunt goes Asia. Zes vossenteams zwerven 30 uur door Gelderland. De deelnemende scoutinggroepen (jagers) hebben in de provincie hun eigen thuisbasis. Zo ook Irmin-Taweb, waarbij we ons clubhuis een weekend ombouwen tot een heus zenuwcentrum.

Om de vossen te vinden (hunten), krijgen ze via jotihunt.net ieder uur hints over de locaties van de vossenteams. Deze hints bestaan uit puzzels, cryptische omschrijvingen, spelletjes en codes. Als de hints zijn ontcijferd, gaan de jagers op pad om de vossen te hunten.

Het spel is live te volgen via jotihunt.net.

Bron: De Gelderlander

12 oktober 2016, 11:16
Oudere berichten: [1 ] [2]
© Scouting Irmin-taweb Ermelo - 2022 - Privacybeleid

Login voor meer functies

SponsorKliks, gratis sponsoren!