Scouting IRMIN - TAWEB Ermelo

Projecten:

Onze groep is continu bezig met verbetering en onderhoud van het terrein, het gebouw en de materialen. Dat kunnen we niet alleen! Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Op deze pagina vindt u een aantal van de grotere projecten die door onze groep gerealiseerd zijn.

Marktplaats verkoop (doorlopend)

Iets te verkopen? Laat ons uw spullen verkopen en help daarmee Irmin-Taweb!

Het Irmin-Taweb marktplaats account is een sponsormogelijkheid voor u om onze groep te steunen. Heeft u waardevolle spullen waar u niets meer mee doet? Maar heeft u geen tijd of zin om deze te verkopen? Doneer het ons!

Wij zijn doorlopend opzoek naar spullen die wij via marktplaats.nl kunnen verkopen. Denk dan vooral aan grote (witgoed) apparaten etc. In principe is de opbrengst 100% voor de groepskas, tenzij anders met u afgesproken. U sponsort ons dus zonder dat het u veel moeite kost, en wij kunnen daar weer leuke of nuttige dingen mee doen voor de groep!

Grote relatief waardevolle spullen mogen in overleg naar het clubhuis gebracht worden. Voor kleinere spullen die meer geschikt zijn voor de kleedjesmarkt op koningsdag zal tegen die tijd een oproep gemaild worden.

Wij hopen op uw hulp!

Poort (2016)

Tijdens het traject groepsontwikkeling komt naar voren dat onze groep niet herkenbaar genoeg is vanaf de weg. Om deze herkenbaarheid te vergroten willen we een toegangspoort bouwen. De plannen hiervoor zijn in 1999 eigenlijk al bedacht. Het ontwerp dat toen is gemaakt gaan we grotendeels toepassen.

Op dit moment wordt er langzaam maar zeker aan de poort gewerkt.

Renovatie van de keuken en toiletgroepen (2015)

Naar aanleiding van een nieuw meerjaren onderhoudsplan voor ons gebouw hebben we besloten wat extra subsidies aan te vragen. Deze hebben we gelukkig gekregen, waardoor we mede de kans hebben om de keuken en de toiletgroepen te renoveren. De bestaande keuken en toiletgroepen zijn namelijk alweer ruim 20 jaar oud en toe aan een grootschalige opknapbeurt. We willen van het huidige staflokaal een herentoilet maken, dan kunnen we het huidige herentoilet bij de keuken trekken die dan 2x zo groot wordt. Uiteraard dient ook het bestaande damestoilet volledig vernieuwd te worden. Ook willen we natuurlijk wel een nieuw staflokaal, welke op het zoldertje boven het welpenlokaal dient te komen. Als laatste is ons oog gevallen op een mooie gietvloer, die het schoonmaken moet vereenvoudigen. Al met al zijn er erg ambitieuze plannen gemaakt door Ontwerp en adviesbureau van Hout.

Kampvuurkuil (2013/2014)

Met de nieuwbouw van plan "het Trefpunt" komen er woningen vlak bij de huidige kampvuurkuil te staan. Aangezien de huidige kampvuurkuil aan groot onderhoud toe is en de plaats door de nieuwbouw niet meer optimaal is, wordt besloten een nieuwe kampvuurkuil te maken. In overleg met de verkopende en bouwende partijen wordt er door de aannemer een nieuwe kuil gegraven waar we druk aan de slag kunnen met een mooie nieuwe, duurzame stookplaats. Hieronder is het ontwerp daarvan te zien.

Na de nodige voorbereidingen en pogingen om een en ander gesponsord te krijgen wordt er besloten dat de materialen toch echt gekocht moeten worden. Gelukkig wil de firma Pieper wel een beetje korting geven, dus materialen besteld en wachten op het binnenkomen.

Lees meer

Materiaalhok (2007)

Na veel praten en rekenen is het zover, we zijn begonnen met de bouw van een nieuw hout- en materiaalhok! Dit was hard nodig, het bestaande houthok stond op instorten, en ook het beruchte "Bivak 3" was niet echt veilig meer. Op deze pagina zullen we informatie over de bouw geven en de bedrijven die ons helpen bedanken.

Sponsoren bedankt!

Sponsoren
  • Klusbedrijf van Hout: Voor de voorbereiding en de begeleiding van de bouw en het regelen en leveren van de materialen en sponsoren.
  • BV Architektenburo Slager BNA: Voor de adviezen en het plotten van de aanvraagtekeningen en de bouwtekeningen.
  • Henk van Grevenhof grondwerken: Voor het uitgraven.
  • Post Harderwijk: Voor het met korting leveren van het beton en het storten ervan op zaterdag.
  • Hout en plaatmateriaal van der Leeden: Voor het tegen inkoopsprijs leveren al het houtmateriaal.
  • Calduran kalkzandsteen BV: Voor het schenken van de kalkzandstenen.
  • Evert ten Hove: Voor het schenken van de golfplaten, balkhout voor het dak en de balken voor het hek.

Niet gesponsord voor het houthok, maar toch bedankt!

  • Vakschilders Ermelo: Voor het schilderen van het hele clubgebouw.
  • BEBO Import BV Ermelo: Voor het sponsoren van het nieuwe hek aan de weg.

Oude houthok & bivak 3
Het oude houthok & Bivak 3

Lees meer
© Scouting Irmin-taweb Ermelo - 2022 - Privacybeleid

Login voor meer functies

SponsorKliks, gratis sponsoren!