Scouting IRMIN - TAWEB Ermelo

Scouts

De scouts zijn de jongens en meisjes in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar.
De Scouts gaan allerlei leuke dingen doen zoals pionieren (bouwen met touw), het lopen van een tocht met behulp van kaart & kompas of zomaar een avontuurlijk spel.
Kamperen doen ze ook geregeld, zoals ieder jaar een lang zomerkamp en tussendoor verschillende weekendkampen, deze zijn veelal in de schoolvakanties.

De groep is verdeeld in verschillende patrondes die bij ons de naam van een roofvogel dragen: Valken, Arenden, en Haviken. In ieder patronde is er een patrondeleider (PL) en een assistent patrondeleider (APL). De PL's en de APL's vormen samen het kader en houden ieder zaterdag na afloop van het programma met de leiding de kaderraad. In de kaderraad kunnen ze meepraten over de programma's.

Het scoutsspel is verdeeld in 8 verschillende activiteitengebieden: Uitdagende scoutingtechnieken, Buitenleven, Expressie, Sport en Spel, Identiteit, Samenleving, Internationaal en Veilig & gezond. Je ziet: je kunt alle kanten op. Bij de scouts kun je ook allerlei herinnerings insignes verzamelen van de kampen en activiteiten die je gedaan hebt.

De scouts hebben iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur opkomst bij het clubhuis.

groepsfoto scouts
Groepsfoto uit 2018.

Wil je meer informatie of lijkt het je na het lezen van dit stukje leuk om eens te komen kijken, dat mag!
Neem daarvoor even contact met de Scouts via het contactformulier.

© Scouting Irmin-taweb Ermelo - 2021 - Privacybeleid

Login voor meer functies

SponsorKliks, gratis sponsoren!