Bevers

De kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar worden bij de Scouting “Bevers” genoemd en zijn daarmee de jongste leden van onze groep. Bevers zijn te herkennen aan de rode Beverblouse met das.

Bij de Bevers ligt de nadruk op spelen in de natuur. Bevers spelen samen met andere kinderen in een veilige omgeving.

Het motto van de Bevers is:

Ik ben een Bever en wat Bevers doen, doen we samen.

De Bevers kunnen gebruik maken van hun fantasie in het fictieve dorp Hotsjietonia. Daar hebben ze ook hun opkomst. In dit dorp wonen verschillende fictieve personages zoals bijv. Stuiter, die veel van spelletjes houdt. Samen met de overige bewoners beleeft hij veel avonturen. Zo is Stanley Stekker een uitvinder. Broer en zus Steven en Sterre Stroom houden van reizen en wonen op een zeilboot. Fleur Kleur gebruikt haar fantasie en vertelt verhalen. En Rozemarijn houdt van koken en tuinieren.

Voor de Bevers worden ook logeerkampen georganiseerd bijv ouder-kind kamp. Ook hebben ze 2-3x per jaar thema-opkomsten waarbij superleuke badges verdient kunnen worden. En elk jaar wordt de mega gezellige Bever-Doe-dag georganiseerd, waarbij alle Bevers uit de regio samen komen om samen te spelen en van allles te ontdekken.

De Bevers komen iedere zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur bijeen op ons clubterrein. Zijn er wijzigingen hierin, kun u dit lezen in de agenda. Ook wordt u via email en WhattsApp op de hoogte gehouden. In de vakanties zijn er geen opkomsten.

Ben je, na het lezen van dit stukje, enthousiast geworden? Wil je meer informatie? Of wil je komen kijken? Dat mag zeker weten!! Neem dan even contact op met de Bevers via het contactformulier, te vinden onder het kopje “contact”.

Hopelijk zien we je snel bij onze groep.