Terrein

Het terrein van Scouting Irmin-Taweb bevindt zich aan de Kalkoenweg 23 in Ermelo. Het biedt de ideale uitvalsbasis voor de groep. We zitten dichtbij de bossen op een zowel uit Ermelo als Harderwijk goed bereikbare plaats.

Op het ruim 15.000 m2 grote terrein zijn meerdere speel- en tentenvelden aanwezig. Er is een ruime kampvuurkuil, voor ca. 150 personen en er staat een vast tentendak om bij slecht weer toch buiten programma’s te kunnen draaien.

De kampvuurkuil

Midden op het terrein ligt de kampvuurkuil. Deze verdiepte kuil met rondom gemetselde banken is een ideale plek om lekker te genieten van een vuurtje maar ook een goede plek om toneelstukjes en kampvuurstukjes op te voeren. Door de verdiepte ligging en de schutting welke aan 3 zijden geplaatst is, is de kuil heerlijk beschut waardoor er ook op koudere avonden genoten kan worden van een kampvuur.

De speel- en tentenvelden

Verspreid over het terrein zijn meerdere velden aanwezig, sommige met enkele bomen erop, andere kaal. Ideaal voor het spelen van allerlei spellen of het opzetten van de tenten. Hieronder een aantal foto’s van de diverse speelvelden zodat u een goede indruk kan krijgen.

Het tentendak

Midden op het terrein in het bos staat een groot tentendak opgesteld. Dit dak wordt gebruikt voor allerlei instructies en het spelen van spellen. Zeker bij wat slechter weer een ideale plek om toch buiten te zijn en niet nat te worden.