Omgeving

In de omgeving van onze accomodatie is erg veel te doen voor jong en oud. Niet alleen beschikt Ermelo zowel over veel bos, heide en water, er zijn ook veel bedrijven die erop gericht zijn om jou en jouw groep een leuke activiteit te bieden. Hier hebben wij dan ook de websites geplaats van activiteiten die in de omgeving te doen zijn. Ook zijn hier enkele belangrijke gegevens te vinden van instanties die u tijdens uw verblijf nodig zou kunnen hebben.

Strand

Indooractiviteiten

Zwemmen

Outdooractiviteiten

Fietsverhuur

Overig

Instanties

Wethouder Jansenlaan 90
3844 DG Harderwijk
Telefoonnummer algemeen: 0341 – 463911.

Medische hulp nodig?

Overdag: Neemt u overdag contact op met uw eigen huisarts. Hij/zij bepaalt of u naar de SEH moet komen.

Buiten kantoortijden en in het weekend: Bel met de huisartsenpost in Harderwijk, telefoonnummer: 085-773-7371. Belt u niet van tevoren? Meldt u zich dan bij de ingang van de SEH.

Acute hulp?

Indien u inschat dat u met spoed hulp nodig heeft, kom dan met eigen vervoer en meld u bij de receptie van de SEH, of bel de ambulance, 112.

Huisartsenpost Harderwijk is er voor spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekenduren en op officiële feestdagen. ‘Spoedeisend’ wil zeggen dat de medische hulp niet tot de volgende dag of na het weekend kan wachten. Telefoonnummer Huisartsenpost: 085-773-7371.